Gedreven, jong en hip. Samen werken we hard en ieder van ons is uniek. Wat ons typeert? Dat lees je hier.
Jeffrey (30)
Eigenaar & Chef
De creatieveling met engelengeduld die in de keuken aan het roer staat. Jeffrey is een klassieke kok die over veel vak – en productkennis beschikt. Samen met zijn brigade bedenkt hij verrassende gerechten, combineert hij subtiele smaken en dat doet hij allemaal zonder te klagen.
Melissa (28)
Eigenaar & gastvrouw
De pleisterplakker, als ware moeder houdt ze haar kroost in de gaten, en onder haar kroost vallen ook haar gasten. Ze onthoudt je lievelingsbroodje, vraagt hoe het met je vader gaat, brengt een ballon naar een huilende peuter en schrijft op iedere bestelling een lieve boodschap. Het moge duidelijk zijn: Melissa strooit met liefde alsof het niets is.
Robbert (30)
Eigenaar & Chef
De eigenwijze van het stel, en als het even kan, moet alles direct geregeld worden. Robbert is een doener, maar weet ook waar hij het over heeft. Hij is de man van de cijfers en van de structuur. Zijn hoofd zit vol met lijsten die strak zijn geordend en gelabeld en altijd klaar staan voor gebruik.
Alicia (21)
Assistent bedrijfsleider
De assistent, ze is niet alleen het zusje van Melissa maar ook haar rechterhand. Alles waar Melissa te druk voor is, pakt Alicia op. Ze zit dichtbij het vuur en leert zo een hoop over het runnen van een zaak, wat haar later van pas zal komen als ze misschien wel haar eigen zaak start.
Milo (23)
Rechterhand van de chef-koks
One in a million, als Robbert of Jeffrey er niet zijn neemt hij de regie over. Hij was leidinggevende van de horeca tussen de apen in de Apenheul, maar groeide daar niet meer. Bij ons leerde hij de fijne kneepjes van het vak en kreeg hij de verantwoordelijkheid die hij verdiende.
Alex (25)
Bediening & bezorging
De charmeur, met zijn haren strak gekamd en zijn overhemd strak gestreken laat Alex iedere vrouwelijke gast met een glimlach en een blosje op haar wangen vertrekken. Een charmeur pur sang die de meeste gasten bij naam kent, want een gast is volgens Alex zeker geen nummer.
Jasper (22)
Kok
De beuker, en onze nieuwste aanwinst in de keuken. Op het eerste oog lijkt hij een stille Willie, die rustig de kat uit de boom kijkt, maar in de keuken transformeert hij tot ware strijder. Werken onder tijdsdruk vindt hij heerlijk, massa produceren, knallen en rammen, laat dat maar aan Jasper over.
Luc (16)
Leerling Zelfstandig Werkend Kok
De observant, is bij ons sinds het eerste uur en is de benjamin van het stel. Hij is ingewerkt in de spoelkeuken maar doet eigenlijk veel meer dan dat, zonder dat het hem officieel geleerd is. Zijn scherpe oog voor detail en hart voor de zaak zorgen ervoor dat de achterkant altijd spik en span is.
reseveren
openingstijden
Reserveer je streetfood-diner in Apeldoorn en laat onze chefs jou de beste broodjes en snacks serveren!